Feet Friday

Balett
Ber om ursäkt för avsaknaden av inlägg. Har haft så mycket att ta igen att jag inte har haft tid att skriva. Det kommer dock bli ändring på det! Jag har så mycket att spela in och visa er, vi får se hur mycket jag hinner med imorgon innan balettlektionen. Min förkylning är i princip borta men mitt huvud är inte tillbaka riktigt ännu. Känner mig ganska yr och har en stark huvudvärk. Men det viktiga är att förkylningen är bättre!

I’m so sorry for the lack of posts. I’ve had so much to catch up with that I haven’t really had the time to write. That’s about to change though! I have so much to record and to show you, we’ll see how much I’ll manage to record before tomorrow’s ballet class. My cold is pretty much gone but my head isn’t back to normal yet. I still feel pretty dizzy and have a bad headache. But the important thing is that my cold is better!

Leave a Reply

Your email address will not be published.