Feet Friday

Balett
Älskar fot-fredag (vilket låter mindre skumt på engelska), det får mig att vilja jobba mer med mina fötter och får mig att ta bilder på dem, pressa upp den där halvtån och öka flexibiliteten. Jag är så nöjd med den här bilden, jag trodde inte att mina fötter kunde komma så högt upp. Men jag har känt en stor skillnad på min halvtå, jag kommer mycket högre och ‘över’ mina tår på ett annat sätt. Älskar framsteg!

I love feet Friday, it makes me want to work on my feet and makes me take pictures of them, pushing that arch higher and higher. I’m extremely happy with this picture, I didn’t know my feet could be this high. But I have felt a huge different in my demi pointes, I get much higher and I get ‘over’ by toes in a different way now. I just love progress!

Leave a Reply

Your email address will not be published.