Middle split

Split
Split
Ännu en stel split när jag kom hem. Är nöjd över hur långt jag kom men jag kom faktiskt en liten bit till under lektionen. Gick på två lektioner idag så mina ben var som spagetti på vägen hem. Vi har inte några lektioner nästa vecka eftersom det är höstlov så nästa lekiton är inte förrän den 3 november.

Yet another tense middle split after I came home. I’m happy with the result but I did actually get a little closer to the floor at class. I actually took two classes today so my legs was like spaghetti on the way home. We don’t have any classes next week since it’s autumn break in Sweden so next ballet class isn’t until November 3rd.

Split
Jag provade det här också och det kändes ganska bra. Det ser ut som jag får en bättre stretch med yogablocket men det är svårt att säga. Den här jäkla hyperextensionen hjäler inte alls i spliten. Det känns som om jag fastnar vid det här läget och att det inte går mer men jag ger inte upp! Ska prova med båda yogablocken nästa gång.

I tried this too and it felt pretty good. It looks like I’m getting a better stretch from this but it’s hard to tell. This darn hyperextension isn’t helping in middle splits. It feels like I’m getting stuck at the point I am now but I won’t give up! I’ll try to use both my yoga blocks next time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.