Middle Split Tip

Stretch
Stretch
Om ni är som jag och inte gillar att “sitta” i er split för att det känns som att ni ska ramla så ska ni följa det här tipset. Man får samma stretch utan känslan av att ramla. Den här stretchen kan till och med vara bättre på vissa sätt eftersom man kan vrida ut benet mycket mer. Se till att ha höfterna raka, benet rakt och spänt, foten flexad och så utåtvriden som du kan. Ni bör känna stretchen på samma sätt som i spliten.

If you’re like me and don’t like to ‘sit’ in your middle split because it feels like you’re going to fall over, this is a great tip for you. You get the stretch without the fear of falling. This is actually in some ways a better stretch since you can turn out your leg much more. Just make sure to have your hips straight forward, your leg straight and tense, your foot flexed and as much turned out as you can. You should feel the same stretch as in the middle split.

Leave a Reply

Your email address will not be published.