Middle split

Så här ser det ut när jag går ner i min split. Jag flexar mina fötter och låter min kropp sjunka ner medan jag lutar mig framåt och justerar hur mycket tryck jag sätter på benen med hjälp av mina armar. Det ser ut som jag gungar på videon men det är bara för att jag balanserar. Jag gungar aldrig i mina stretcher eftersom det nästan garanterat slutar med någon form av sträckning. Håll fötterna flexade och benen raka och spända genom hela stretchen. Försök att vrida ut benen så mycket du bara kan.

This is how I get down in my middle split. I flex my feet and let my body drop while I lean forward and adjust the pressure on my legs with my arms. It looks like I’m rocking in the video but that’s only because I’m balancing, I never rock in my stretches since it almost guarantees a strain. Keep your feet as flexed as they possibly can be and keep your legs straight and tense throughout the entire stretch. Try to turn out your legs as much as you can.

Leave a Reply

Your email address will not be published.