New Ballet Items!

Balettkläder
De här kom med posten idag! Jag beställde dem från Dansbutiken. Dräkten är från Bloch och likaså det nya paret tåspetsskor, Bloch Suprima, och benvärmarna är från Intermezzo. Ska prova dräkten och benvärmarna idag eller imorgon och skriva recenstioner på dem när jag har tid. Vi får gäster när som helst så jag hinner inte nu.

Passa på att utöka dansgarderoben nu, Bloch-kampanjen (15 % rabatt) hos Dansbuktiken pågår till och med söndagen den 25 oktober!

These came in the mail today! I ordered them from Dansbutiken. The leotard is from Bloch as well as a new pair of Bloch Suprima pointe shoes and the leg warmers are from Intermezzo. I’m trying the leotard and the leg warmers later today or tomorrow and make reviews on them when I have the time. We’re expecting guests at any minute so I can’t do it now.

3 thoughts on “New Ballet Items!

  1. Vilken dräkt är det på hemsidan? Hur är den på och hur är storleken, vilken storlek tog du? 🙂 Skriv gärna recensionen senast söndag för då är ju sista dagen med rabatten och tänkte beställa innan dess! 🙂

  2. jag gillar Block suprima,tycker de är sköna men jag har stortån större än andra skor ,smala fötter och hög både så dem skorna passar för sådana fötter,tesatde Serenade trivdes inte alls lika bra i dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.