New Leotard from Capezio

Eller, så ny är den inte längre, jag beställde den ju för ungefär en månad sedan men jag visste inte om jag skulle behålla den eller inte. Efter att ha burit den på lördagens balettlektion så har jag valt att behålla den. Den är ju bara såååå vacker och det enda som stör mig är att banden är lite för stora men det är ett litet pris att betala för den här dräkten.

Tog tillfället i akt och övade lite i mina tåspetsskor men herrejösses vad det är svårt att balansera i dem utan att hålla i sig. Jag lyckades stå till i sekunden det krävdes för att ta några bilder (efter otaliga försök) så jag fick till några riktigt fina bilder!

Ni hittar dräkten här: http://www.dancedirect.com/uk/Products/Ballet/10317/

Well, it’s not really that new, I ordered it almost a month back but I didn’t know if I would keep it or not. After having it on Saturday’s class I’ve decided to keep it. It’s sooo beautiful and the only thing that bugs me is that the straps are a little too big but that’s a small price to pay.

I took this opportunity to practice a little in my pointe shoes but man, oh man, was it hard to balance in them without holding on to something. I managed to stand still for a second in each position (after numerous tries) so the pictures turned out great!

You can buy this lovely leotard here: http://www.dancedirect.com/uk/Products/Ballet/10317/

Balett
Balett
Balett

Leave a Reply

Your email address will not be published.