No ballet class

Kanin
Som jag misstänkte så kommer jag inte kunna gå på kvällens balettlektion. Jag vill inte riskera något, att antingen bli värre eller riskera att smitta ner mina kurskamrater. Jag har pegat på soffan hela dagen, slumrat till då och då, smuttat på min hallonsaft och vatten. Och gosat med den här sötnotsen (vilket gör att förkylningen känns något bättre).

Jag vet faktiskt inte vad jag har för något, om det är en ny förkylning eller vad det är. Jag har en hemsk huvudvärk och min nacke känns mycket stelare än vanligt. Skulle inte påstå att jag har feber men min temperatur är högre än vanligt. Har inte varit på universitetet alls den här veckan och det börjar få mig att känna mig stressad. Vi får se hur jag känner imorgon, jag tror jag kan förbättra mina chanser att bli frisk genom att försöka att bara vila.

As I suspected I won’t be able to attend tonight’s ballet class. I don’t want to take any risks, in getting even worse or to infect my fellow class mates. I’ve laid on the couch the entire day, dozing in an out of sleep, sipping on raspberry lemonade and water. And snuggled with this nugget (which makes the sickness feel a bit better).

I don’t really know if I caught a new flue or what is going on with me. I have this major headache and my neck feels more stiff than usual. I wouldn’t say that I have a fever but my temperature is higher than it normally is. I haven’t been to the university this week and it’s starting to stress me out. We’ll see how I’m feeling tomorrow, I think I can improve my chances of getting better if I continue to rest.

3 thoughts on “No ballet class

  1. Det går massvis av förkylningar just under hösten i söndags på baletten var vi bara 5 stycken,de övriga var sjuka själva eller hemma med sjukt barn,så vila ordentligt.Tur du har din kanin

Leave a Reply

Your email address will not be published.