Not now…

Balett
Jag kan inte förstå att jag säger det här men min näsa rinner och jag börjar känna att min hals ömmar… Är i princip aldrig sjuk så jag hoppas att den här saken inte bryter ut. Har varken tid eller lust att bli sjuk nu (som om någon någonsin har det?). Jag vill spela in nya videos till er på lördag och jag har lite andra saker som jag vill dela med mig av då. Håll tummarna för att jag inte blir sjuk!

I can’t believe that I’m saying this but my nose is runny and I’m starting to feel a sore throat… I’m practically never sick so I hope this thing doesn’t break out. I don’t have time to get sick now, and I’m certainly not in the mood for it (like anyone ever is?). I want to record some more videos for you on Saturday and I have some other news to share with you then. Keep your fingers crossed that this thing will go away!

6 thoughts on “Not now…

  1. I’m following the “A Ballerina’s Life” public chat on Viber and some of the girls are feeling a cold coming on, too. Their suggestion was to drink tea or water with Apple Cider Vinegar, Cayenne pepper, lemon and honey. Hope this helps and get better soon!

    1. There’s probably many different colds that are going around now. I’ve been drinking a lot of fluids; water, lemonade and red tea and it feels a bit better today. Thank you so much for your tips!

  2. Jag håller tummarna att du slipper bli sjuk,brukar köra en kur när jag känner det är på gång bestående av apelsiner ingefära och honung.hoppas verkligen du slipper

    1. Tack Jennie! Jag har druckit mycket vätska, både i form av vatten, saft och rött te. Det har inte blivit värre än i alla fall, har mindre halsont idag så det är positivt.

  3. Jag kanske har frågat förut men i så fall har jag glömt bort svaret. Hur gör man för att lyfta benet högre, på samma sätt som du gör på bilden? Jag kommer nästan upp i nittio grader, inte högre. Har det mest med styrka eller flexibilitet att göra och hur tränar man för att lyfta benet högre?

    1. Jag tror inte att du har frågat det tidigare men det är en bra fråga! Jag ska försöka filma olika rörelser man kan göra imorgon innan lektionen. Annars fixar jag det när jag kommer hem. Jag lägger upp det imorgon 🙂 Men för att svara på en av dina frågor så handlar det mestadels om styrka men det är klart att man måste ha flexibiliteten för att få upp benet också.

Leave a Reply

Your email address will not be published.