Nugget

Ninen
Ninen
Ninen
Jag fick en förfrågan om jag kunde göra lite fler personliga inlägg, inklusive hur det är med vår lilla nin så jag tänkte börja göra några personliga inlägg mellan mina balett-och stretchinginlägg!

Vår lilla guldklimp mår utmärkt. Och nej, hon har fortfarande inget formellt namn men mängder av smeknamn. Hon är den mest nyfikna kanin som jag har stött på. Hon hoppar omkring i vardagsrummet när jag släpper ut henne men jag är självklart med henne hela tiden och observerar. Hon gillar att hoppa upp på en när man sitter med henne på golvet eller i soffan. Hon är så full av energi, springer runt som en galen katt. Hon gör fortfarande hennes glädjeskutt men gör dem oftast i soffan nu när hon har lärt sig att hoppa upp dit. Hon tycker även om att pussas, speciellt på pannan. Vårt lilla hjärta ♥

I got a request for some more personal posts, including how things are with our little bunny so I’m going to start making some personal posts in between my ballet and stretch related posts!

Our little nugget is doing fine. And no, she still doesn’t have a formal name but a huge varieties of nicknames. She is the most curious bunny I’ve ever met. She jumps around in the living room when I let her out but I’m watching her every move. She likes to jump up on you when you sit on the floor with her or in the couch. She is full of energy so she runs around like a crazy cat. She still does her skips, but she mostly do them on the couch now that she’s learned how to jump up there. She kisses a lot, especially on the forehead. Our little sweetheart ♥

6 thoughts on “Nugget

    1. Yees! She is truly special. Bunnies usually give kisses when they are thankful, like when you pet them, but she likes to give kisses without the petting 😀 I recorded a short video of it today, I’ll post it tomorrow 😀

  1. Åh så söt! Jag hade två kaniner en gång men de blev aldrig så tama, kanske för att vi inte köpte dem som ungar. Djur kan vara himla gosiga egentligen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.