Pointe preparation

Balett
En skärmdump från när jag satte på mig mina tåspetsskor igår. Det har passerat en lång tid sedan sist och jag visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Jag gjorde nämligen en video på hur jag gjorde för att anpassa mina skor och lite enklare tåspetsövningar som jag gjorde vid räcket på min förra dansskola. Videon kommer upp senare idag. Är så förväntansfull inför nästa vecka. Är glad om jag lyckas ha på mig skorna genom hela pliékombinationen. Vill inte ha för stora mål och förväntningar.

A screen picture from when I put on my pointe shoes yesterday. It has been so long so I didn’t really know what to expect. I made a video on how I break my shoes in and simple pointe exercises that I did at my last dance school at the barre. The video will be up later today. I’m so excited for next week. I’ll be happy if I manage to have the shoes on during our plié combination. I don’t want to have too big goals and expectations.

2 thoughts on “Pointe preparation

  1. Hi, I just waned to tell you that you are my big inspiration! I started ballet as an adult last year at the age of 24 🙂 Can’t wait for the video about pointe shoes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.