Review – Bloch Endura, footed tights

Bloch
Köpte två par av de här trikåerna innan den här terminen startade. Hade aldrig haft trikåer från Bloch tidigare så jag tänkte ge dem ett försök. De heter Endura och jag har det paret med helfot. Har använt dem i sju veckor nu så jag tyckte det var dags att göra en recension.

När jag öppnade förpackningen lade jag genast märke till att det var en skillnad i längden på trikåerna. Endura-trikåerna är mycket längre än mina andra tights. Längden gör faktiskt mycket. Man behöver inte dra på sig trikåerna likt ett korvskinn, centimeter för centimeter. Man drar bara på sig dem och de stannar där.

Jag upplever också att midjan känns högre än på mina andra trikåer. Den mjuka och breda kanten lägger sig kring min midja och jag upplever inte att trikåerna behöver justeras upp eller ner.

Materialet är så mjukt men ändå tjockt. De håller in men är ändå väldigt flexibla så man kan röra sig fritt utan att känna någon åtstramning eller motstånd. Jag är expert på att lyckas få maskor på mina trikåer under första veckan men vet ni vad – inte en enda maska än! De ser fortfarande helt nya ut, trots att jag har gjort precis lika mycket i dem som i mina andra trikåer.

För att sammanfatta:

 • Längre ben
 • Högre midja
 • Håll-in-effekt men ändå flexibla
 • Tjocka, men andas bra
 • Hållbara

Jag rekommenderar verkligen de här trikåerna. Jag köpte dem på DanceDirect för £6.95 (exklusive frakt). Jag beställde dem i stolek Lagre men ska ta Medium nästa gång.

I bought two of these tights before this term started. I’ve never had tights from Bloch before so I thought I’d give them a go. They are called Endura and I have the footed pair. I’ve used them for seven weeks now so I think it’s time to make a review.

When I opened the package I could immediately see a difference in the length of the tights. The Endura tights are much longer than my other tights. The length actually does a lot. You don’t have to drag the tights up, inch my inch. You just put them on, and they stay on.

I feel like the waist is higher than my other tights as well. The soft and wide enough waistline places itself at my waist and it doesn’t feel like the tights needs to be pulled up or down.

The fabric is soft yet thick. It holds in yet it is very flexible so you can move freely without any resistant in the tights. I’m the expert of ripping my tights in the first week but you know what – not a single rip yet! They still look new, even tough I have done everything I did in my other tights.

To sum it up:

 • Longer legs
 • High waistline
 • Hold-in effect without being restricting
 • Thick, yet vented
 • Sustainable

I certainly recommend these tights. I bought them at DanceDirect for £6.95 (excluding shipping). I ordered them in size Large, I’ll take them in Medium next time.

BalettBalett

4 thoughts on “Review – Bloch Endura, footed tights

  1. I only use ballet pink tights, I think the white are too “sharp”, the pink are more smooth and natural 🙂

 1. Nice ! It makes me wanna try them ? I especially like that the legs are longer that the usual tights… That’s always a problem for me haha

  1. You should! They’re definitely my favorite so far. I’ll let you know when I manage to rip them, but they’re definitely the record holder so far!

Leave a Reply

Your email address will not be published.