Rosa Bandet-kampanj / Pink Ribbon Campaign

Balett
Oktober är en rosa månad och jag har en kampanj på åtta av balletbunwear-kjolarna. Eftersom jag inte har så många rosa kjolar så valde jag att även inkludera lila kjolar i kampanjen. Kjolarna med årets rosa band är en del av kampanjen. Jag donerar 30 % av överskottet till Cancerfonden när ni köper någon av kjolarna som är en del av kampanjen under hela oktober månad.

October is a pink month and I’m having a campaign on eight balletbunwear skirts. Since I don’t have as many pink skirts I decided to include purple in the campaign too. The skirts with a pink ribbon (the official Swedish pink ribbon) on them are a part of the campaign. I’m donating 30 % of the profit of my skirts to the Swedish Cancer foundation when you purchase any of the skirts in the campaign during October month.

Leave a Reply

Your email address will not be published.