9 thoughts on “Sissonnes

  1. Okej, tänkte mer så det inte är så tunt så det syns igenom? Upplever att det gör det på min leotard, trots tunn lining och får därför använda sportbh under den.

    1. Okej, nej, det syns inte igenom något alls. Den känns tjockare än mina andra dräkter och eftersom den även är fodrad är den helt tät. Fodret är till och med fastsytt, vilket jag tycker är väldigt bra. Det brukar ha en tendens att korva upp sig annars.

  2. Angående leotarden du köpte, hur tjock är den fodrade överdelen? Känns den stadig? Föredrar annars sportbh under när jag tränar men vill kunna ha en leotard utan..

    1. Jag skulle säga att den är som vanliga leotards, den är inte som en sport-BH. Det är mer ett foder, skulle inte säga att den ger något stöd på det sättet som en sport-BH gör men det gör så att man inte ser igneom eller några konturer. Capezio har en dräkt som har vadderade kupor – den har som en inbyggd sport-BH om det är det du är ute efter i den dräkt – http://www.capezioeurope.com/camisole-leotard-bratek

  3. Måste bara höra med dig, jag höll på att beställa från dansbutiken nu, däremot får jag inte 15 % på blochprodukterna! Hur gjorde du för att få det? Jag vill helst betala med kort..

    1. Jag undrade samma sak och frågad dem. De sade att de drar av rabatten manuellt senare. De reserverar hela summan först men sedan tar de bort reservationen och drar den rätta summan. Jag betalade med kort och de reserverade hela summan först, nu är reservationen borta så jag antar att de drar rätt summa inom ett par dagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.