Black Pull on Lace Skirt


Här är en video på den svarta dra-på-kjolen i spets. Älskar hur den kommer till liv när man snurrar. Jag hade på mig min på lördagens lektion och den var underbar. Kommer upp i shoppen snart! Jag gör de efter beställning så de kommer bli specialsydda.

Here’s a video of the black pull on lace skirt in action. I love how it comes to life when you spin. I wore mine on Saturday’s class and it was lovely. Up in the store soon! Will be made on order so it will be custom made.

2 thoughts on “Black Pull on Lace Skirt

 1. Hej hej!
  Älskar din blogg, kikar in här flera gånger om dagen faktiskt.
  Jag började balett i samma ålder som du.
  Hur länge har du hållt på? (hittar inte din ålder) Och hur många gånger i veckan började du med? Har du något bra stretchschema eller liknande du använde dig av hemma dagligen emellan lektionsdagarna? 🙂
  Kram!

  1. Tack så myket <3 Ska försöka bättre på uppdateringen lite nu är jag börjar komma in i den nya kursen.

   Ber om ursäkt för att min ålder inte står någonstans! Det har jag missat. Jag började balett när jag var 23 år gammal men hade ett uppehåll efter tre terminer på ett och ett halvt år. Sedan hösten 2013 har jag varit igång igen. Jag fyllde 28 år i oktober. Jag började med att dansa en gång i veckan eftersom den skolan jag gick på endast erbjöd en dag i veckan.

   Jag stretchar tydligen mer sällan än de flesta men jag gör det under eller efter varje balettlektion, vilket är på tidagar och lördagar. Ibland stretchar jag även på torsdagar, om jag känner att jag kan, har tid och lust 🙂 Stretchar absolut inte varje dag, det har jag aldrig gjort. Jag blir så stel och öm i musklerna dagen efter jag har stretchat så det känns som jag ska sträcka mig om jag börjar stretcha då. Det har fungerat toppen för mig men jag kan tyvärr inte säga hur det skulle fungera för andra. Jag är lite speciell och jag gör saker och ting på mitt sätt 😛

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.