Cambré

Balett
Min flexibilitet i ryggen har verkligen förbättrats den här terminen. Bli inte lurade av bilden bara, jag håller i dörrhandtaget för glatta livet och lutar mig bakåt mycket. Jag skulle aldrig kunna stå med benen så här raka (parallella) utan att hålla i mig. Älskar dock bilden och älskar att känna framstegen.

My back flexibility has really increased during this term. Don’t get fooled by the picture, I’m holding on to the door handle and leaning back a lot. I could never stand with my legs this straight (parallel) without holding on. I love the picture though and I love to feel the progress.

2 thoughts on “Cambré

 1. Hej!
  Jag har några kanin frågor som jag hoppas du vill svara på 🙂 Var det medvetet val att välja en hona? Har du märkt någon skillnad på deras temperament, om de tex blir aggressivare när de brunstar eller blir könsmogen?
  Märker du nån skillnad på heremlin och dvärgvädur (om du har haft dvärgvädur tidigare)?
  Tack för en bra blogg!

  1. Hej!
   Ja, vi (mestadels jag) letade medvetet efter en liten hermelinhona. Jag vet faktiskt inte riktigt varför. Jag antar att det är för att vi alltid har haft honor som husdjur. Jag har inte märkt någon stor skillnad på djuren när de blir könsmogna annat än att de kan bli lite busigare och kanske inte lyssnar lika mycket på dig. De får en större vilja om man säger så men de blir absolut inte aggressiva på något vis, i alla fal inte mina.

   Vi hade en blandning av dvärgvädur och dvärgkanin när jag var tonåring och jag hade även en blandras av dvärgkanin och hermelin innan vår lilla tös vi har nu. Skillnaden är att vår lillskrutta är mer aktiv och framför allt mer nyfiken. Jag vet dock inte om det är ett personligt drag eller ett rasdrag. Hon är inte lika rädd av sig som kaniner vanligtvis är. Ska utforska allt och är hyper när hon är ute. Hon naffsar mycket på saker och ting men gnager inte (i alla fall inte mycket).

   Bara att säga till om du har några andra frågor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.