Close up

Straddle
Mina skor har hållt sig ganska bra den här terminen. Tycker det är så gulligt att man kan se Capezio’s logga under skon. Bilden på min straddle blev en närbild på min sko på grund av kamerans fokus. Det är förresten ett bra tips att hålla föttena flexade och pressade så långt bak som möjligt för att hålla kvar utåtvridningen under stretchen. Det är viktigt att inte vrida fötterna framåt utan att vrida ut benen.

My shoes have held up pretty good this term. I think it’s so cute that you can see the logo of Capezio underneath the shoe. The picture of my straddle became a close up of my shoe due to the cameras focus point. It’s a very good tip by the way, to keep your feet flexed and pushed as far back as you can get them to maintain the turnout during the straddle. It’s important not to turn the feet in but to try to turn them out.

Leave a Reply

Your email address will not be published.