Coming soon – Cropped top and Shorts

Balletbunwear
Jag kommer börja göra dessa shorts och toppen! De kommer finas att beställa innan den här veckan är slut. Färgerna jag har tänkt mig är för tillfället svart, grått och lila (som uppvärmningsbyxorna) men jag ska till tygaffärten imorgon så det kan hända att jag hittar någon annan färg. Vilken färg föredrar du?

I’m going to start making these types of shorts and cropped top! They will be able to order before the end of this week. The colors I have in mind at the moment are black, gray and purple (like the warm up pants) but I’m going to the fabric store tomorrow so I might find some other new color. What color would you prefer?

6 thoughts on “Coming soon – Cropped top and Shorts

  1. Jag tycker inte så mycket om ljuslila och ljusrosa just på mig själv eftersom det inte alls går ihop med min hudton och hårfärg, men du passar jättebra i det! Gillar “gammelfärger”, det är jättesvårt att förklara men tänk gammelrosa och hur det hade sett ut som grönt t.ex ? plommon och vinrött är också fint!

    1. Många verkar vilja se vinrött (inklusive jag själv faktiskt) så jag tänkte försöka hitta det 🙂

  2. I would love a red top, either dark red or bright. I’m kind of boring when it comes to shorts though and only wear black ones…

    1. I’ll see what I can find 🙂 I would actually like a burgundy color myself, I think it’s the perfect autumn and winter color 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.