First Advent – Giveaway Winner

Advent Giveaway 1
Heidi är den första advents vinnaren! Jag valde Heidi’s bild eftersom jag älskar hur hon kombinerar glädjen av julen tillsammans med baletten. Hennes bild är enkel men säger ändå så mycket, både om julens glädje och om glädjen för balett.

Jag måste säga att det har varit riktigt svårt att välja veckans bild. Ni hänför mig med era bilder och jag är så glad att så många av er har engagerat er i den här tävligen. Jag önskar att jag kunde ge er alla något!

Bilderna som inte vann den här veckan kommer fortsätta att vara bidrag i tävlingen och det är en stor chans att jag väljer din bild under någon av de tre gångerna som är kvar. Så ge inte upp hoppet!

Heidi is the First Advent winner! I chose Heidi’s picture because I love how she got the excitement of Christmas together with ballet. Her picture is simple yet says so much, both about the Christmas joy and about the joy for ballet.

I have to say that it’s been really though to pick this weeks picture. You amaze me with your pictures and I’m so happy that so many of you have engaged into this contest. I wish I could give you all something!

The pictures that didn’t win this week will continue to be in the contest and there is a big chance that I pick your picture on one of the three remaining giveaways. So don’t give up hope!

2 thoughts on “First Advent – Giveaway Winner

  1. Kan du inte i slutet av alla advent-tävlingar göra ett collage med bilderna som inte vann, men som ändå var inskickade 🙂 Tror många skulle vilja det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.