First Snow

Snö
Den första snön singlade ner över Örebro idag. Den första bilden är tagen kring 07:30 och den sista för fem minuter sedan. Termometern visar 0,6°C så det är inte minusgrader i alla fall. Det känns riktigt konstigt att se snön på marken men jag gillar det. Har ni fått någon snö än?

The first snow fell down on Örebro today. The first picture was taken at around 07:30 am and the last was taken five minutes ago. The thermometer shows 0,6°C so it’s not icy outside. It feels really strange to see the snow on the ground but I like it. Do you have snow where you live?

3 thoughts on “First Snow

  1. Åh vad härligt!
    Här i Stockholm finns ingen snö än, men det lär väl komma i dagarna… Ser dock inte fram emot blixthalka och slask! Men bilderna ser jättefina ut 🙂

    1. Det är fortfarande kallt i Örebro och snön ligger kvar på marken. Vi får väl se om det blir mildare väder snart igen, det brukar det ju bli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.