Grand Battement


Det här är så dåligt men jag ville visa er en liten del av en grand battement kombination som vi gör på tisdagslektionera. Jag gör fel när jag sparkar åt sidan och vinkeln är fel på alla sätt (min arm ser ut som en kycklingarm och det ser ut som jag sparkar mycket högre än jag faktiskt gör (jag sparkar strax över 100, kanske 120 grader). Hur som helst, jag ska försöka spela in en bättre version på lördag!

This is so bad but I wanted to show you a little part of a grand battement combination that we do on Tuesday’s classes. I’m doing it wrong to the side och this angle is wrong in every way (my arm looks like a chicken arm and it looks like my legs go much higher than they are [I kick just above 100, maybe 120 degrees]). Anyhow, I’ll try to record it better for you next Saturday!

2 thoughts on “Grand Battement

  1. Hejsan, jag bara undrar en sak, när du sparkade benet fram och bak så åkte din överkropp lite fram och bak. Ska man försöka hålla överkroppen stadig när man gör grande battement eller gäller detta inte denna övningen? 🙂

    1. Man ska hålla kroppen så rak som man kan. Jag slarvade mycket i övningen så ni får se en jämförelse på lördag när jag gör den rätt 😉 Lite gungande fram och tillbaka är svårt att undvika men jag svajar för mycket på videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.