Intermezzo

Benvärmare Balett
Jag och Angelica beställde lite saker från DanceDirect.com och det kom idag (vi lade beställningen i söndags så det tog fyra arbetsdagar). Jag beställde de här bland lite annat. Hur fina är de inte?! De var dock något dyra (i alla fall för min plånbok) men eftersom de är så fina så var det värt det. Ni hittar dem här för £12,95. Ska försöka ta några bilder när jag har på mig dem ikväll så ni får se hur de ser ut på.

Me and Angelica placed an order on DanceDirect.com and it arrived today (we placed the order on Sunday so it took four working days). I ordered these among some other small stuff. How gorgeous aren’t they?! They we’re a bit expensive though (at least for my wallet) but since they’re so pretty it was worth it. You find them here for £12,95. I’ll try to take some pictures with them on tonight so you’ll see how they look on.

2 thoughts on “Intermezzo

Leave a Reply

Your email address will not be published.