Passé all day

Balett
Så, vad gör en bunhead precis innan hon beger sig till tentan? Tar bilder på en kommande balletbunwear-kjol och övar pirouetter, så klart! Den här kjolen kommer upp i shoppen ikväll eller imorgon, beroende på hur utmattad jag är etfter tentan och om jag ska gå på fetsen som hålls ikväll eller inte. Jag kommer även lägga upp en kort video på när jag övar pirouetter, men eftersom det tar så lång tid att ladda upp den på YouTube så kommer den inte upp förrän imorgon.

So, what does a bunhead do just before heading off to an exam? Taking pictures of an upcoming balletbunwear skirt and practicing pirouettes, of course! This skirt will be up for sale tonight or tomorrow, depending on how exhausted I am after the exam and whether I’ll attend a party tonight or not. I’ll post a short video of my pirouette training too, but it takes too long to upload it to YouTube so it’ll have to wait for tomorrow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.