Plans

Stretch
Jag längtar så mycket till den här helgen. Ser så otroligt mycket fram emot att få pyssla med julkorten, det är en av de bästa dagarna på året. Kan lägga upp några bilder på hur jag och min mamma gör våra kort och vad vi använder oss av. Gör ni era egna julkort?

Har även andra saker planerade i helgen. Har en föreställning på fredag vilket jag är lite nervös för. Repetitionen gick inte så bra igår men förhoppningsvis går det bättre på scenen. Längtar så till lördagsbaletten också! Hoppas bara att jag hinner göra allt jag har planerat.

Kommer meddela något på söndag vilket involverar december månad så håll utkik!

I can’t wait for the weekend to arrive. I long so bad to make the Christmas cards, it’s one of the best days of the year. I can post some photos from it, how me and my mom do our cards and what we use. Do you make your own Christmas cards?

I also have other things planed for the weekend. I have a performance on Friday which I’m a bit nervous about. The repetition didn’t go very well yesterday but hopefully it will go better on stage. Can’t wait for Saturday’s ballet class either! I hope I’ll be able to do everything I’ve got planned.

I’ll announce something on Sunday which involves December month so keep your eyes open!

Leave a Reply

Your email address will not be published.