Plié en Pointe – In classLite skakigt och ostadigt men jag ville att ni skulle få se hur jag faktiskt ser ut när jag träna i mina tåspetsskor. Som ni kan se så har jag fortfarande en bra bit kvar innan jag kan använda skorna utan räcket. Jag hoppas att jag kan ha på mig tåspetsskorna längre nästa termin, nu har jag dem endast under pliéövningarna, sedan byter jag till mina teknikskor.

A little shaky and rough but I wanted you to see how I actually look when I’m practicing in my pointe shoes. As you can see I still have such a long way to go before I can even begin to go away from the barre. I hope to be able to have my pointe shoes on longer next term, I’m only wearing them at the plié combination right now, then I’m changing into my soft ballet shoes.

3 thoughts on “Plié en Pointe – In class

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *