Sneak Peek

Balett
Jag klämde in en snabb fotografering till jultemat på lunchen. Det tog dock längre tid än väntat så nu måste jag fortsätta med pluggandet. Det är ganska beroendeframkallande att ta balettbilder, speciellt för mig som är perfektionist. Längtar till december så jag kan börja lägga upp bilderna! Har inte alla 24 bilder än så jag måste ha minst en fotografering till.

I squeezed in a quick shoot for the Christmas theme on my lunch. It took longer than I expected though so I need to get going. It’s kind of addictive to take ballet photos, especially for me who is a perfectionist. I can’t wait for December to come so I can start posting them! I don’t have all of the 24 pictures yet though, I need at least one more session.

Leave a Reply

Your email address will not be published.