Throwback Thursday

Balett
Kastar mig tillbaka den här torsdagen till den här korta men underbara fotograferingen med Angelica tidigare i år. Åh vad jag saknar att ha den här underbara tjejen på lektionerna. Jag hoppas verkligen att jag får dansa mer med henne nästa termin ♥ Den här fotograferingen är min favorit. Allt gick rätt i den. Ljuset var perfekt, vi följde varandras rörelser så bra. Vi fick många riktigt fina bilder.

Throwing it back this Thursday to this short but wonderful shoot with Angelica earlier this year. Oh how I miss this wonderful girl in class. I really hope that I get do dance with her more next term ♥ This shoot is my favorite. Everything went right in it. The light is perfect, we followed each others movements and got some great photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.