2015 Year’s Tops

Balett
Balett
Capezio
Capezio
Balettkläder
Balettkläder
Här har ni alla toppar jag har köpt i år. Nu har jag toppar så att det räcker för flera år framöver. Min favorit? Det är en så svår fråga, jag älskar omlottknytningen med den mörkgråa toppen men samtidigt älskar jag den nedersta toppen också. Så jag kan inte välja mellan dem. Den mörkgråa toppen är från Capezio och den nedersta är från Intermezzo.

Here’s all of the tops I’ve bought this year. Now I have tops for several years to come. My favorite? It’s a hard question to answer, I love the wrapping of the dark grey top but I also love the one at the bottom so much. So I can’t really choose one. The dark grey top is from Capezio and the one at the bottom is from Intermezzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.