Best Balletbuddie ♥

Jag har seriöst den bästa balettsystern i den här världen. Jag fick två (!) julklappar av henne och de är verkligen perfekta ♥ Jag fick en underbar dräkt i den mest fantastiska färgen från Capezio och ett par shorts från Intermezzo som är från samma kollektion som mina benvärmare och topp :O Hur kunde hon veta att jag faktiskt har tittat på shortsen i vår lokala dansbutik? Jag är överlycklig! Längtar till jag får använda dem ♥

I seriously have the best ballet buddy in the world. I got two (!) Christmas presents from her and they’re absolutely perfect ♥ I got one beautiful leotard in the most amazing color from Capezio and a pair of shorts from Intermezzo that’s from the same line as my leg warmers and shrug :O How did she know that I actually looked at the shorts in the local store? I’m overjoyed! I can’t wait to wear them ♥

Jul
Balettkläder

One thought on “Best Balletbuddie ♥

  1. Det var så lite så vännen! Visste DIREKT när jag såg shortsen! Det bara skrek Emelie om dem <3 och jag hoppas dräkten passar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.