Blog/Adult ballerina meeting

Stockholm
Angelica
Fika
Bloggträff
Jag hade en underbar dag igår! Fyra underbara läsare kom (en hjälpte till med kortet) och jag älskade att umgås med er! Jag kommer definitivt att göra det här fler gånger och förhoppningsvis göra det i flera städer. Jag kommer ha ett möte i Örebro för alla er som har närmare till Örebro än till Stockholm. Tack för att ni kom och gav mig en dag att minnas!

I had such a good day yesterday! Four wonderful readers (one helped me to take the picture) came and I really enjoyed talking to all of you! I’m definitely doing this more times and hopefully in other cities too. I know I’ll have another meeting in Örebro for all of you who live closer to Örebro than Stockholm. Thank you all for coming and giving me a day to remember!

5 thoughts on “Blog/Adult ballerina meeting

  1. Verkligen supermysigt! Även de kjolar jag köpte var helt otroligt underbara och sköna! Passar perfekt. Kunde inte få en bättre start inför nästa termin… 🙂
    Hoppas verkligen på ett nytt möte snart, var himla trevligt!

  2. Det var riktigt roligt att träffa så sköna personligheter! Verkligen toppentjejer! Tack för en fin dag!
    Jag är verkligen glad att det blev arrangerat, Emelie! 🙂 Du har inte bara en awesome blogg, men är också en fantastisk person irl (vilket ju inte är överraskande)!
    (Provat kjolen hemma nu och jag är nöjd med hur den sitter, så det var ett bra “impuls”-köp 😀 Älskar mönstret!)

    1. Det var verkligen trevligt och ska definitivt göras om! Tack själv för att du fick mig att ta tag i det och välja ett datum, det var mycket tack vare dig som det faktiskt blev av! Tack för dina fina ord, de värmer enormt <3 Härligt att kjolen passade, den är verkligen följsam och rör sig riktigt fint när man dansar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.