Blog/Adultballerina meeting

Fika
Dagarna flyger förbi och det är mindre än en vacka kvar till den 20 december. Jag tänkte därför höra hur många av er som tänkte dyka upp och se vilken tid ni föredrar.

The days go by very fast and it’s less than a week left for the 20th of December. I thought I’d see how many of you that will be there and check what time you prefer.

[polldaddy poll=9230641]

[polldaddy poll=9230643]

Jag kommer ta med mig mina kjolar. Om ni vill köpa byxor, toppar eller shorts så kan jag sy dem och ta med dem också. Då slipper ni frakten. Meddela mig senast på fredag den 18 december så jag har tid att sy dem. Ni som kommer får 20 % rabatt på allt ni köper.

I’m bringing my skirts. If you want pants, cropped tops or shorts, I can make them for you and bring them too. In that way you don’t need to pay for shipping. Please let me know before Friday the 18th of December so I have time to make them.

 

One thought on “Blog/Adultballerina meeting

Leave a Reply

Your email address will not be published.