Buy More – Dance More

Capezio
Jag hoppas ni inte har missat Capezio Europe‘s “Köp mer – Dansa mer”-erbjudande? Ni får 15 % rabatt vid köp mellan £25-50, 20 % rabatt på köp mellan £50-75 och hela 25 % rabatt på köp över £75! Det är ett mycket bra erbjudande, för bra för att missa. Dessutom är det gratis frakt på beställningar över £50. Jag kunde inte motstå det i alla fall så jag tog tillfället i akt och köpte några nya par skor och en vinröd dräkt.

Jag köpte två par av mina vanliga rosa Cobra’s och ett par svarta Cobra’s eftersom jag planerar att ha på mig svarta thights nästa termin. Har velat prova de här ett tag och nu fick jag chansen! Jag kommer göra en recension på dem snart.

I hope you haven’t missed Capezio Europe‘s “Buy more – Dance more” deal? The deal is that you get 15 % off orders between £25-50, 20 % off orders between £50-75 and 25 % off (!) orders on £75 or more! On top of that, there’s always free shipping on orders over £50. That’s a very good deal, too good to pass! I couldn’t resist the offer anyway so I took the opportunity to buy some new shoes and a burgundy leotard!

I bought two pairs of my ordinary pink Cobra’s and a black pair of Cobra’s since I plan on using black tights more next term. I’ve wanted to try these soft ballet shoes and I now I got the chance! I’m making a review of these slippers soon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.