Dead Pointe Shoes?


Jag är inte säker på om de bara är väldigt mjuka, om de är döende eller döda. Efter en liten diskussion på Instagram så verkar det som de flesta är överens om att de är döda. Jag har haft skorna i totalt tre år men har inte använt dem så mycket. Jag har bara haft dem vid räcket i ca 10 minuter varje gång under kanske 15 olika tillfällen. Därutöver har jag övat i dem och haft dem på fotograferingar. Det blir därför svårt att säga hur länge jag har haft dem.

Som tur är har jag ett helt nytt par. Kan dock inte säga att jag ser fram emot att bryta in dem, är ju van vi de här mjuka skorna nu.

I’m not sure if these are just really soft, dying or already dead. After some discussion on Instagram it seems like most agree on that they’re dead. I’ve had these for totally three years but haven’t used them that much. I’ve only had them at the barre for like ten minutes each time on maybe 15 different occasions. I’ve practiced in them though and worn them on photo shoots. So it’s hard to say how long they’ve lasted.

Luckily I’ve got a brand new pair. I can’t say that I’m looking forward to breaking them in though, I’m used to these now.

Leave a Reply

Your email address will not be published.