Ella

Ella
Jag tror inte att jag har berättat vad vi beslutade oss om för namn för vår lilla nin? Hon heter Ella i alla fall, och det passar henne perfekt ♥ Jag tror dock att hon är övertygad om att hon är en katt, hon beter sig precis som en. Hoppar upp i soffan och i våra knän. Man klappar inte henne när man vill klappa henne, man klappar henne när hon vill. Vår lilla sötnos!

I don’t think I’ve told you what we decided to name out little bunny to? Her name is Ella anyway, and it suits her so well ♥ I do think that she believes that she’s a cat though, she’s acting just like a cat. Jumping up on the couch and in our laps. You don’t pet her when you want to, you pet her when she wants to. Our little cutie pie!

Ella
Ella

4 thoughts on “Ella

    1. Det är riktigt mysigt! Hon tar upp en del tid men det är värt det. Det tar ungefär 10 minuter att rengöra buren på morgonen och byta vatten. Att rengöra hela buren grundligt tar ca 20 minuter och det gör jag en gång i veckan. Det som “tar mest tid” (men också det jag ser som viktigast och det bästa med kanin) är att släppa ut henne. Det gör jag 2-4 gånger om dagen, minst två timmar och vissa dagar blir det upp emot sex timmar totalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.