Fourth Advent – Giveaway Winner

Advent Giveaway 4
Engla Louise är den fjärde och sista adventsvinnaren med den här magiska bilden! Jag älskar hur det strålar om henne i den här bilden. Hon lyckas frånga den sanna känslan av julen i hennes roll i Nötknäpparen. Grattis Engla Louise!

Jag vill passa på att tacka er alla för att ni var med i tävlingen. Jag kommer att publicera en bild av alla som deltog imorgon.

Engla Louise is the fourth and last advent winner with this magical picture! I love how she glows in this picture. She manages to capture the true essence of Christmas in her roll in the Nutcracker. Congratulations Engla Louise!

I want to thank you all for participating in this. I’m posting a picture from everyone who participated tomorrow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.