Killer exercise


Här har ni en riktig mördarövning för ryggen, baken, magen och benen. Den är såå svår men så effektiv. Jag är så öm efter gårdagens genomgång. Lyft benen rakt upp och rör dem åt sidan, öppna dem och låt de samtidigt närma sig golvet och gör samma sak tillbaka. Låt inte benen nudda golvet och håll de raka. Försök att hålla dem utåtvridna för en ännu bättre träning.

This exercise is a killer exercise for the back, bum, abs and legs. It’s soo hard but also so effective. I’m so sore after yesterdays rep. Just raise your legs and move them up, open them to the side at the same time as you lower them and reverse. Don’t let the legs touch the floor and keep them straight. Try to keep them turned out for a even better exercise.

Leave a Reply

Your email address will not be published.