Last Class Stretch

Split
Det här var den sista stretchingen efter en balettlektion för det här året. Har fortfarande mycket stretching kvar att göra men jag får göra det hemma. Framstegen i spliten är såå långsam men jag kan känna en skillnad, vilket är det viktigaste. Bara 19 dagar kvar av utmaningen! Vi får se om jag lyckas komma några centimeter närmare golvet innan dess.

This was my very last stretch after class for this year. I still have a lot more stretching to do but I have to do it at home. The progress of the split is soo slow but I can feel a difference, which is the most important thing. Only 19 more days until the challenge ends! We’ll see if I can get a little closer to the floor by then.

Spagat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *