Second Advent Winner

Advent Giveaway
Den andra adventsvinnaren är Nathalie med den här bilden! Jag älskar bilden på så många sätt. Om jag ska vara ärlig så föredrar jag glada bilder som är fulla av liv. Men den här behöver inte ett leende för att göra den pigg och julig. Nathalie ser ut som en vacker docka i den här bilden. Jag älskar hur mycket hon kan uttrycka genom hennes pose. Grattis Nathalie!

Kom ihåg att det fortfarande är två julklappsutdelningar kvar så fortsätt att skicka in era bilder. Jag vill bara förvarna om att det kan ta ett tag att få paketet. Det är många paket som skickas i dessa tiden runt om i världen så leveranstiden är längre än normalt.

The second advent winner is Nathalie with this picture! I love this picture in so many ways. If I’m going to be honest I prefer really bright and happy pictures. But this one doesn’t need a smile to make it bright and cheerful. Nathalie looks like a beautiful doll in this picture. I love how she’s able to express so much with her pose. Congratulations Nathalie!

Remember, there’s still two more advent giveaways left so keep sending your pictures. I want to give you a heads up though, don’t expect your package to arrive before Christmas, there’s a lot of packages traveling through the world right now and the delivery time is longer than usual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.