Split Stretching

Split
Jag stretchade bara spliten lite snabbt idag och det här är resultatet. Jag kommer närmare och närmare mitt mål! Sakta men förhoppningsvis säkert. Nästa stretching blir på julafton. Jag tvivlar på att jag kommer göra mer framsteg då men man vet ju aldrig. Utmaningen har fungerat bra för mig, den har hjälpt mig att stretcha mer.

I only stretched my middle split very fast today and this is what came out of it. I’m getting closer and closer to my goal! Slowly but hopefully surely. Next stretching will be on Christmas Eve. I doubt that I’ll make more progress by then but you never know. This challenge has been really good for me, it has helped me to stretch more.

3 thoughts on “Split Stretching

  1. Så nära nu! Hur länge har du hållit på och stretchat splitten (alltså när började du) och hur ofta? 🙂

    1. Jag började stretcha den ett tag in i dansandet och har nog hållit på i ungefär fyra års tid fram och tillbaka. Jag kom ganska långt till en början men har i efterhand märkt att jag gjorde helt fel (svankade), vilket gjorde att det såg mycket bättre ut än vad det var. Jag började om igen för ungefär ett år sedan och det är först nu som jag börjar känna att jag gör helt rätt. Jag stretchar en till två gånger i veckan (spagaterna och spliten) och det fungerar bäst för mig. Det kommer några “före- och efterbilder” inom ett par dagar 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.