Torture Device

Stretch
Stretch
Stretch
Jag lånade det här tortyrverktyget igår. Den är så effektivt, jag önskar verkligen att jag hade en själv. Den är gjord av en boxare i min balettkompis kickboxingförening så jag tror inte att den går att köpa, inte här i alla fall. Som ni kan se är jag långt ifrån 180 grader men jag kommer inte sluta kämpa!

Uppdatering! Efter ett underbart tips från en läsare så kan jag nu meddela att den faktiskt finns att köpa! Här hittar ni den för 485 kr!

I borrowed this torture tool yesterday. It’s so efficient, I really wished that I had one myself. It’s custom made by a boxer at my ballet buddy’s kick boxing association so I don’t think you can buy it, not here anyway. As you can see, I’m still a long way from 180 degrees. But I won’t stop fighting!

Update! I got a tip from a reader on the blog so I’m happy to tell you that you actually can buy this device! You find it here for 485 sek!

4 thoughts on “Torture Device

  1. Jovisst finns den att köpa. Den har funnits i marknaden i deccenier. Sök på budo och fitness shop och titta, annars sök på stretchmaskin så hittar du säkert nåt.

  2. Jag måste ännu en gång säga att jag blir så inspirerad och motiverad av dina stretchningsinlägg! Alla dina framsteg triggar igång mig och får mig att vilja uppnå samma sak. Du får mig att tro att det är möjligt att bli flexibel fast jag är typ världens stelaste människa. TACK för det <3

    1. Vad glad jag blir, tack så mycket! Det är en så stor del av bloggen att just motivera och inspirera. Det går, bara man vill och låter det ta tid. Tack själv <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.