100 + Pictures

Balett
Som jag tidigare nämt så knäpper jag alldeles för många bilder när jag fotograferar något nytt. De här leggingsen är inget undantag. Jag tog över 100 bilder på dessa igår. Det värsta är att jag inte kan radera de som jag gillar så det slutar med att jag sparar i stort sett alla bilder! Jag kan verkligen inte lägga upp alla, det skulle bli för tjatigt. Men eftersom jag gillar så många av dem så kommer jag fortsätta lägga upp mina favoriter.

På tal om favoriter, cambrén är en av mina favoritposer. Den är så svår att göra rätt men eftersom jag har lyckats förbättra den ganska mycket under det senaste året så gillar jag den ännu mer. Jag har lärt mig att lyfta upp och böja övre delen av ryggen mer (även om det knappt går att se på bilden). Övning ger framsteg.

I’ve mentioned before that I take way to many pictures when I’m photographing something new. These leggings is no exception. I took over 100 pictures on in these yesterday. The worst part is that I can’t delete the ones I like so I end up with saving almost everyone! I can’t really post them all, it would be too much. But since I like so many of them I’m going to keep posting my favorites.

Speaking of favorites, the cambré is one of my favorite poses. It’s so hard to do correctly but since I’ve managed to improve it quite a bit during the last year I like it even more. I’ve learned to pull up and to bend more in my upper back (even if you barely can tell by this picture). Practice makes progress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.