Dreaming Away

Resa
Sunprime Atlantic View

Även om jag uppskattar snön och den krispiga luften under vintern så kan jag inte hjälpa att jag längtar efter en semester. Det är den tiden på året för mig. Min hy är så torr (jag lider av eksem under vinterhalvåret) så en vecka utomlands hade inte suttit fel. Jag vet inte om jag kan åka än, vi får se.

Vad som får mig att längta ännu mer är att jag har köpt nya resväskor. Vi behövde verkligen nya och jag gjorde ett mycket bra köp. Bilder och information kommer upp inom kort.

As much as I enjoy the snow and the crisp air in the winter I can’t help but to long for some vacation. It’s that time of the year for me. My skin is so dry (I suffer from eczema during the winter) so a week away wouldn’t be bad. I don’t know if I can go yet, we’ll see.

What makes me long even more is the fact that I bought new suitcases. We really needed some new ones and I made a very good buy. Pictures and info will be up shortly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.