Exam – Done

Vinter
Det var en vacker promenad till tentan imorse. Nästan inget folk ute heller så det var tyst och lugnt. Jag älskar tysta och lugna morgnar. Tentan var svår och komplicerad så jag vet inte hur den gick. Vi får vänta på resultatet som kommer om ungefär tre veckor. Hoppas ni har haft en fin lördag!

It was a beautiful walk to the exam this morning. Almost no one outside too so it was very quiet. I love quiet and calm mornings. The exam was very hard and complicated so I really don’t know how it went. We’ll have to wait and see in about three weeks. Hope you’ve had a great Saturday!

2 thoughts on “Exam – Done

  1. Köper du din kurslitteratur ny eller lyckas du hitta begagnad? Har hört att det behövs mycket kurslitteratur på juristprogrammet?

    1. Det har varit lite blandat men jag har till största delen köpt den ny. Jag tar mycket väl hand om mina böcker så de förblir i stort sett i nyskick, vilket innebär att jag får ganska mycket tillbaka genom att sälja dem vidare sen. Dessutom är det av relativt stor vikt att inneha den senaste upplagan, vilket kan vara svårt att få tag i begagnad. Och ja, det är mängder med kurslitteratur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.