Giveaway!

Balettkjol
Jag sade ju att jag hade en överraskning åt er på min sista giveaway och här kommer den! Eftersom ni var så många som deltog på min bikini giveaway mådde jag så dåligt över att det inte var fler vinnare. Det är av den anledningen som jag bestämde mig för att ha en till giveaway som även ni som inte har Instagram kan delta i. Jag ger bort en valfri kjol från balletbunwear! Allt ni behöver göra är att kommentera nedan att ni är med. Jag kommer att dra en vinnare slumpmässigt på tisdag kl. 11:00 (svensk tid).

I told you that I had a surprise coming at my last giveaway and here it is! Since it was so many of you who participated in my bikini giveaway I felt so bad that only one of you could win. That’s why I decided to have another giveaway that all of you who don’t have Instagram can participate in too. I’m giving away a skirt of your choice from balletbunwear! All you have to do is to write that you’re in below this post. I will randomly pick a winner on Tuesday at 11:00 (Swedish time).

18 thoughts on “Giveaway!

 1. I loved your skirts in Instagram and found more beauties here!! I’ll be shopping Peony and Kristy!! I would be more excited if I have the giveaway too!! 🙂 xoxo

  1. I’m happy to hear that you like the skirts! Unfortunately the giveaway has ended already but I might have another one in the future 🙂

 2. Hej!
  Hittade precis till din underbara sida och vill så klart vara med!
  Ska idag gå på min första balettklass någonsin och ser fram emot det med
  skräckblandad förtjusning 😉
  Behöver nu en helt ny garderob – en “balettgarderob” så en fin kjol skulle vara en fin början!

  Kram
  Jessica

 3. I was about to order one of those beauties you make when I read about the giveaway? That would be a dream…

Leave a Reply

Your email address will not be published.