Hard as Rocks

Balett
Mina nya skor till vänster <– och mina gamla till höger –> Kan ni förstå vilken skillnad det är? Jag börjar undra om de nya paren har en extra hård sula eller något sådant? De är så hårda! Som tegelstenar! Kan vara potentiella vapen om man slår någon med dem. Jag trycker nämligen ifrån lika mycket på båda bilderna. Jag försökte faktiskt mjuka upp dem lite efter gårdagens lektion men jag vet inte om det hjälpte något alls.

My new shoes on the left <– and my old shoes on the right –> Can you believe the difference? I wonder if these new pair have an extra hard shank or something? They’re so hard! Like bricks! Potentially a weapon if you hit someone with it. I’m putting the same amount of pressure and tension in the pictures. I actually tried to soften them up a bit after yesterday’s class but I don’t know if it helped at all.

4 thoughts on “Hard as Rocks

    1. Mestadels rosa men någon gång då och då använder jag svarta också. Har dock inga trikåer i svart utan då är det vanliga strumpbyxor. Ska köpa mig ett par svarta trikåer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.