Last Sunday

Balett
Jag kan nu berätta vad jag gjorde i söndags! Det är så spännande! Jag var en del av en reklaminspelning åt en balettkompis ungdomsföretag! Hon har ett företag som lär ut dans i olika former i Örebro och jag fick äran att vara en del av reklamen. Det var fantastiskt! Vi började med att filma i vår dansstudio innan vi gick ner till ett parkeringsgarage och filmade resten. Tjejerna som var med i reklamen var så underbara och jag hade en fantastisk dag. Lägger upp reklamfilmen så fort den är klar! Under tiden kan ni kika in hennes företags facebooksida – M.L. Blichfeldt Dance of Potential Arts UF.

I can now tell you what I did last Sunday! It’s so exciting! I was a part of a commercial recording for a ballet friend of mine! She has a youth business that consists of teaching dance in different forms and I got the honor to be a part of the commercial. It was amazing! We began to film in our dance studio and then we went to a garage and recorded the rest. The girls that were in the commercial was so wonderful and I had a great day. I’m posting the commercial as soon as it’s done! In the meanwhile you can check out her business’ facebook page – M.L. Blichfeldt Dance of Potential Arts UF.

3 thoughts on “Last Sunday

Leave a Reply

Your email address will not be published.