Low Arabesque

Balett
Jag älskar de här svarta svanen-liknande bilderna i snön. Sparar min absoluta favorit till sist.

I love these black swan looking photos in the snow. I’m saving my absolute favorite until last.

5 thoughts on “Low Arabesque

  1. Ohhhh I love love all your pictures!!! Sooo beautiful! The black tutu is amazing on you! May I ask you what size are you in the Capezio tutu? I cant decide between xs and s. And you look about the same size as me 🙂 Thank you <3

    1. Thank you so much! I have size M in this skirt but I think I could wear a size S in it too, it’s slightly on the bigger side. The biggest part around my hips/bum are 86 cm 🙂 Hope it helped a bit!

      1. Thank you soo much, it really helped me a lot, I almost ordered XS, it would be too small for me 🙂

  2. I feel you Emelie! 🙂 Snön är verkligen kall. Jag gjorde en liknande photoshoot själv också på en bro! Verkligen kallt… Oj vad det skulle vara roligt om man någon gång kunde ta bilder tillsammans med dig! Du vet hur mycket jag älskar balett bilder! Kika gärna in på min blogg och säg vad du tycker om mina snö/ballet/bro bilder? 🙂

    1. Jag var precis inne och tittade på din blogg, vilka fina bilder du hade från din fotografering! Jag fick aldrig på mig mina tåspetsskor, mina händer var alldeles för kalla så jag hade ingen känsel x) Vi får se till att ta bilder tillsammans när vi är i samma stad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.