New x2

Dator
Jag beställde den här skönheten den 2 december och fick äntligen hämta ut den igår. Jag har längtat efter en ny dator i flera år nu och bestämde mig för att köpa den här bärbara datorn från ASUS. Jag har använt den hela dagen och längtar till att få skriva vad jag tycker om den, men det får vänta något.

Har även på mig ett par nya leggings. Beställde dem från DanceDirect och hämtade upp dem idag. Bättre bilder kommer!

I ordered this beauty on the 2nd of December and I picked it up yesterday. I’ve longed for a new laptop for years now and decided to buy this ASUS laptop. I’ve been using it all day and I can’t wait to write what I think about it, but that’ll have to wait.

I’m also wearing a new pair of leggings. I ordered them from DanceDirect and picked them up today. Better pictures will follow!

4 thoughts on “New x2

 1. Hörrudu din balettshopaholic, om du inte köpte så mycket hade du kanske haft pengar till en till klass i veckan? Blir dock inspirerad, så jag klagar inte för egen del 🙂 Själv köpte jag mitt livs första par balettskor häromdagen, jag är verkligen helt kär i dem. Kan knappt vänta tills terminen startar <3

  1. Jaa, jag veet 😀 Det är så sant. Men om jag ska vara helt ärlig är det inte pengarna som gör att jag inte kan gå en tredje klass, det är mestadels tiden och det faktum att det inte finns några passade kurser de dagar jag vill gå. Självklart spelar pengarna in men det skulle alltid gå att fixa om jag ville det 😛 SKa dock ta en paus från shoppandet nu, har blivit lite väl mycket senaste tiden.

   Underbart med nya balettskor, vilka blev det? När börjar din termin? Min första lektion är tisdagen den 26 januari, räknar nästan timmarna…

   1. Ja, jag känner oftast samma sak, det är inte alla kurser jag faktiskt vill gå på. Men beträffande det ekonomiska är ju dansen verkligen värd pengarna, så det går alltid att lösa. Haha.

    Ett par från Bloch ? vet dock inte vilken modell, men det ska ju vara ett bra märke. Vilken tur du har, min första klass börjar så sent som måndagen den första februari ? men det är prova på-helg den 23:e-24:e samt den 30:e januari, och då ska jag testa en massa nya lärare och nya dansstilar. Därefter ska jag bestämma mig för om jag ska ta sex klasser i veckan eller om det är värt med fler (det beror på hur jag trivs med de andra). Vill vidga mina vyer och kanske dansa hiphop eller vogue, det verkar häftigt. JA, jag räknar också timmar, typ! Tiden har aldrig gått så här långsamt tror jag…

   2. Ja, jag känner oftast samma sak, det är inte alla kurser jag faktiskt vill gå på. Men beträffande det ekonomiska är ju dansen verkligen värd pengarna, så det går alltid att lösa. Haha.

    Ett par från Bloch ? vet dock inte vilken modell, men det ska ju vara ett bra märke. Vilken tur du har, min första klass börjar så sent som måndagen den första februari ? men det är prova på-helg den 23:e-24:e samt den 30:e januari, och då ska jag testa en massa nya lärare och nya dansstilar. JA, jag räknar också timmar, typ! Tiden har aldrig gått så här långsamt tror jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published.