Post Class Split

Split
Min första lektion för det här året var svår men jag älskade den. Jag kände mig dock väldigt stel efteråt så splitten är inte min bästa.

My first class of this year was hard but I loved it. I felt really stiff afterwards tough so this split isn’t my best.

4 thoughts on “Post Class Split

  1. Åh, jag vill också börja nu! Jag har bestämt mig för att gå två fortsättning-medel på jazz fusion, vet inte vad jag gett mig in på men ibland måste man utmana sig själv, annars utvecklas man inte.

    1. När börjar du? Känns underbart att vara igång igen! Du har helt rätt, det är därför jag går på den avancerade nivån, för att utmana mig själv. Det viktiga är att man provar det man vill, gillar du inte kursen så vet du ju det och då behöver du inte gå runt och undra 🙂

      1. Imorgon! Jag är så förväntansfull <3
        Du kommer säkert att klara det alldeles utmärkt! Man blir ju extra fokuserad när det är mer avancerat dessutom. Och vilken kick man får sedan, när man klarar av det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.