Saturday’s Class

Balett
Jag bar den här fina dräkten på mig på dagens lektion. Det var en underbar lektion, jag har saknat mig lärare så mycket. Vi började med kombinationer vid räcket och stretchade, sammanlagt 45 minuter. Sedan fortsatte vi med en koreografi resten av lektionen. Eftersom kursen efter oss inte börjar förrän nästa vecka passade jag på att stanna kvar och stretcha.

I wore this lovely leotard on today’s class. It was a wonderful class, I’ve missed my ballet teacher so much. We did some barre combinations and stretched for 45 minutes before we moved on to choreography for the rest of our class. The class after us doesn’t start until next week so I stayed behind and stretched.

Split
Straddle
Jag har känt av en spänning på insidan av mitt högra lår så jag var försiktig med min split. Straddlen kändes dock bra.
I’ve felt a tension in my right leg’s inner thigh so I was careful in the middle split. The straddle felt good though.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *